033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

HILD_EB frame banner_1920x500px
HILD_EB sfeerbed banner_1920x500px
HILD_EB Lake banner_1920x500px
previous arrow
next arrow

Eastborn Ruby

Fris ontwaken? Dat kan al vanaf € 1.995!*

De beste basis voor iedere slaapkamer

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Ruby. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu op je zij of op je rug slaapt. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En nu met €300,- setvoordeel! Daar krijg je toch energie van?

 

Deze actie loopt van 14 oktober t/m 20 november 2022

Vaste boxspring

De vaste Eastborn Ruby is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Bovendien stap je met zo’n hoge boxspring nog makkelijker in en uit bed. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: de vaste Ruby heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Prijzen vanaf € 1.995,

Verstelbare boxspring

Met een elektrisch verstelbare Eastborn Ruby vind je moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een splittopper blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen. Deze splittopper wordt standaard geleverd bij een verstelbare Eastborn Ruby boxspringcombinatie. Ben je benieuwd of de splittopper iets voor jou is? Kom dan proef liggen bij een dealer in de buurt en ervaar het verschil!

Prijzen vanaf € 3.395,-

Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste bed voor u! of bekijk de Eastborn Ruby online op onze website

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
:
Kunnen wij je helpen?