033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Allure kasten op maat

Met Allure maatwerk kasten zet u elke woonruimte naar uw hand. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs van de maatwerk kasten worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires.
Wij staan voor de kwaliteit van onze kasten die wij bij u komen inmeten, plaatsen en afmonteren.

3D Visualisatie
U wilt een kast op maat, een inloopkast, of juist een garderobekast in uw hal. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij uw ruimte tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandelt u virtueel door uw mooie inloopkast of kunnen we met elkaar bekijken of de garderobekast wel past in de hal. Wij bieden u alle mogelijkheden om met elkaar een oplossing te bedenken. Het begint met een ontwerp in 3D, ervaar de mogelijkheden. Onze Tekenaar staat voor u klaar (op afspraak is wel fijn).

Inmeten
Het goed inmeten van een schuifdeurkast op maat is van groot belang, immers de kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd. Wij hebben voor het opmeten van uw nieuwe kast gekwalificeerde mensen die met geavanceerde meetapparatuur uw ruimte tot de kleinste details in kaart kunnen brengen.

Zo bent u er zeker van dat uw kast netjes op maat in elkaar gezet kan worden. Vraag naar de voorwaarde of het contactformulier in om een afspraak met één van onze specialisten te maken.

Montage
Tenslotte bepaalt de kwaliteit van de montage of uw Allure schuifdeurkast ook optimaal tot zijn recht komt.
De Allure specialist gaat daarom graag een stapje verder door ook de montage te verzorgen.
Een professional, die door zijn dagelijks werk bekend is met alle pijn- en aandachtspunten, komt bij u langs om uw Allure vlot en vakkundig te monteren. Zo bent u verzekerd van 100% tevredenheid.

Selectie van onze Allure kasten op maat producten

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?