033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Slide1
Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
Slide6
previous arrow
next arrow

Hana verzwaringsdekens

Bij Hana © worden verzwaringsdekens en producten gemaakt vanuit het principe van ‘deep touch pressure’ technologie. Een therapeutische methode om in het lichaam het serotonine en melatonine niveau te verhogen en het cortisol niveau te verlagen.

Dat betekent minder stress, een betere stemming en een goede diepe nachtrust. Zodat je iedere dag uitgerust wakker wordt.

Voor het beste resultaat neem je een deken met een gewicht van ongeveer 10% van jouw lichaamsgewicht.

Geen slaappillen meer!

Het Centraal Bureau voor Statistiek schat dat 6 miljoen mensen in Nederland een chronisch slaaptekort hebben. Met de HANA © zwaartekracht deken is dat verleden tijd. 

  • Slaaptekort zorgt voor mindere cognitieve vaardigheden
  • Slaaptekort staat in verband met angst & depressies
  • Slaaptekort zorgt voor een slechte (mentale & fysieke) gezondheid 

Cognitieve prestaties:

Studies laten zien dat slechte slaap zorgt voor geheugenverlies en concentratieproblemen. Slaaptekort kan er zelfs voor zorgen dat informatie minder goed wordt opgeslagen.

Emotionele gezondheid:

Na een nacht van slechte slaap en/of slaaptekort, is ons emotionele brein 60% meer reactief. Studies laten zien dat slaap direct in verband staat met angst en depressie.  

Fysieke gezondheid:

Slechte slaap zorgt voor een serieuze aanslag op je fysieke gezondheid. Slaaptekort wordt gelinkt aan obesitas, een zwak immuunsysteem, verminderde sex drive en een verhoogd risico op chronische aandoeningen zoals hartziektes en alzheimer. 

 

 

Selectie van onze Hana verzwaringsdekens producten

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?