033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Slide
2
1
3
4
5
7
previous arrow
next arrow

M-Line

M-LINE boxsprings en matrassen. Sleep well. Move better. 

Tijdelijk een extra 2e M line matras voor de halve prijs Bestel in onze webshop of kom langs onze showroom.

Zoals de slogan al vermeldt zorgt uw MLINE matras of boxspring er voor dat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust, zonder tussentijds wakker te worden. Zo bent u de volgende dag weer volledig uitgerust en kunt u volop energie aan een nieuwe dag beginnen. Het dagelijks leven wordt steeds intensiever. We werken hard, sporten regelmatig, door de week en in het weekend.

Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Een goede nachtrust draagt zeker bij aan een gezonde en een energieke manier van leven. Alle M LINE producten, zoals boxsprings en hoge kwaliteit matrassen kunnen hieraan individueel bijdragen.

Producten van M LINE in ons assortiment

Bij M-Line producten draait het dus om de optimale nachtrust. M LINE matrassen, M LINE kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt en de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd. Hierdoor ontspant en herstelt het lichaam goed en volledig .

Comfortabele M LINE matrassen

De M LINE matrassen staan bekend om de zachtheid van het matras. Dit komt door de traagschuim toplaag en de daarbij behorende drukverlagende eigenschappen zoals het materiaal dat zachter wordt zodra het MLINE matras met het lichaam in contact komt. Deze drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat u in uw slaap ontspannen blijft en geen druk voelt op de punten die vervelend met het matras in contact kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de schouders en heupen. Doordat het matras drukverlagend werkt zult u zien dat u dieper slaapt en minder snel tot niet meer tussentijds wakker wordt.

Hoge kwaliteit M LINE boxsprings

Naast de matrassen is M LINE ook gespecialiseerd in boxsprings en bedbodems. Dit zijn de m-line multi motion bedbodems. Deze bedbodems zijn in combinatie met de m-line matrassen de perfecte combinatie voor een perfecte nachtrust. De m line bedbodem zorgt namelijk voor een erg goede ondersteuning van het matras, wat de levensduur van het matras aanzienlijk verhoogt, en daarmee ook automatisch uw lichaam ten goede komt.

Naast al deze mooie kenmerken kunnen we niet vergeten mee te nemen dat de M line bedbodems en matrassen er ook zeer fraai en modern uitzien en dat deze zeker goed uit zullen zien in uw slaapkamer. Wilt u de M LINE producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Amersfoort.

Het is uiteraard ook mogelijk om online te bestellen.

Selectie van onze M-Line producten

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?