033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Truste Gratis Topper
Tempur Upgrade Gratis
Pullman Express - Beste uit de Test
Pullman Express - MR
Slide
Wie goed slaapt,
geniet van het leven
Zwitserse top kwaliteit Dauny dekbedden en kussen
Carpe Diem Comfortable Savings
Pullman Gratis Bedverlichtingspakket
Avek BUDT2023
Leverbaar vanaf €2995
The original Boxspring Ninety
previous arrow
next arrow

Goedemorgen, goed geslapen Frank?

“Ik hoef hem niet persé veren te geven, maar Fred heeft er gewoon heel veel verstand van!”

April 2024
Vandaag starten we de dag op met Frank van Reij. De man achter de prachtige maatwerk tafels en meubels van Zwaartafelen. Toevallig hebben wij ook zo’n mooi exemplaar in de showroom :-). Acht jaar geleden koos hij bij Truste Slaapcomfort voor een nieuw bed. Of eigenlijk koos hij voor een oplossing voor zijn nek- en rugklachten die hij op dat moment had. “We gingen even nieuwe kussens halen. Althans, dat was het plan. Het werd een nieuw bed haha”.

Inmiddels zijn we zo’n 3.000 nachten verder. Een prima tijdsbestek om eens te vragen hoe hij terugkijkt op deze aankoop. Je leest het in dit korte interview.

 

Goedemorgen Frank, allereerst… heb je goed geslapen?
‘Ja, ik heb zeker goed geslapen. Toevallig zei ik laatst nog tegen mijn vrouw. Ik kan weer merken dat het wintertijd is hoor, ik heb geen moment de klok gezien vannacht. In de zomer slaap ik vaak iets minder, dat komt dan echt door de hitte. Doe mij maar die winterslaap, heerlijk!’

 

Je hebt hier acht jaar geleden een Kuperus Natuurlijk Slapen bedcombinatie gekocht. Weet je nog hoe dat ging?
‘Haha, ja dat is wel een leuk verhaal. We gingen naar Fred toe voor nieuwe kussens. Ik had namelijk al een tijdje wat last van nek- en rugpijn en dacht steeds, die kussens… die zijn nog van voor de oorlog en echt aan vervanging toe, dat is vast de oplossing. We liepen de showroom uit met inderdaad nieuwe kussens én een handtekening onder een nieuw bed’. Een spontane aankoop waar ik geen moment spijt van heb. Alle credits ook aan Fred hoor. Ik hoef hem niet persé veren te geven, haha, snap je.. Fred van der Veer… Nee zonder dollen, hij heeft er gewoon ontzettend veel verstand van. Na mijn verhaal aangehoord te hebben, zei hij op een gegeven moment: ‘Ga hier eens op liggen’. Mijn vrouw en ik waren meteen verkocht.’

 

Zou je het geld er zo opnieuw aan uitgeven?
‘Absoluut! Ik vergelijk het wel eens met de aankoop van een buitentafel. Men wil daar niet altijd hetzelfde geld aan uitgeven als aan een binnentafel. ‘Het is maar een buitentafel, hoe veel maak je daar nou gebruik van’ wordt er dan gezegd. Bij een bed leeft dat gevoel misschien ook, hoeveel lig je nou in bed. Ik zie dat anders. Die uren die je maakt, moeten goede uren zijn. En dat begint gewoon met een goed bed. Daar heb je jaren profijt van. Ons bed hebben we al acht jaar en is nog steeds niet aan vervanging toe. Daar geef ik het geld zo weer aan uit.’

 

Tot slot, niet om de veren, maar waarom Truste :-)?
Vriendschap! Zeg maar ‘oude jongens krentenbrood’, ik ken Fred al vanaf ons 16e. Dat schept een band. Ik weet dat ik volledig op zijn advies kan vertrouwen. Als iemand het weet, is Fred het, doordat hij al ruim 20 jaar in het vak zit. Én hij weet wat ik mooi vind, dus het is niet toevallig dat hij toen in zijn gigantische showroom meteen het juiste bed aanwees. Hé, en je parkeert ook nog eens voor de deur . Nee, nogmaals, bij Truste kies je voor vakmanschap en advies op maat én vooral een aankoop waar je elke dag plezier van hebt.

 

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?