033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Tempur Upgrade Gratis

Tempur


Profiteer nu van maar liefst 25% korting op het gehele assortiment van Tempur

Bestel online of kom langs in onze grote showroom in Amersfoort om te profiteren van deze tijdelijke actie.

 

Tempur matrassen, kussens en boxsprings ondersteunend en comfortabel. Kom langs en probeer ze zelf in onze showroom in Amersfoort

Tempur zorgt voor een comfortabele nachtrust

Zacht waar wenselijk en hard waar noodzakelijk. De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur bieden u herstel, comfort en rust. In tegenstelling tot gewoon schuim dat samengedrukt wordt wanneer er gewicht op komt, bevat het visco-elastische materiaal open cellen die zich exact vormen naar de contouren van uw lichaam. Bij Truste Slaapcomfort laten we u ervaren wat Tempur voor u en uw gezondheid kan betekenen. 

Medisch gestimuleerd en wetenschappelijk aanbevolen

Het materiaal is temperatuurgevoelig en werd in de jaren ’70 oorspronkelijk door NASA ontwikkeld. De binnenkant van de NASA raketten werden kwalitatief bekleed door Tempur, zodat de er weinig druk plaatsvond voor de bemanning tijdens de ruimtereis. Uiteindelijk bleek dit materiaal het ideale drukverlagende product voor matrassen en kussens om rugklachten te voorkomen. Alle Tempur producten hebben sinds 1996 het officiële ´Certified Space Technology´ zegel. Dit zorgde voor de grote doorbraak in de nieuwe slaaptechnologie, waar veel mensen later en nu nog steeds de vruchten van plukken. Tempur wordt nu wereldwijd door meer dan 75.000 medische specialisten gebruikt en aanbevolen voor patiënten die kampen met slaapproblemen, rug-, gewrichts- of nekklachten.

Ongestoord slapen op een drukverlagend matras

Het matras vormt zich onder invloed van uw lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van uw lichaam. Uw ruggengraat en gewrichten vinden hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden. Dit vermindert snurken, waardoor u geniet van een ongestoorde nachtrust. Het hoge comfort en de drukverlagende eigenschappen van Tempur matrassen zorgen er bovendien voor dat rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen. U geniet van de meest comfortabele slaaphouding. Uw nek, rug en schouders krijgen de ondersteuning om uw gezondheid te bevorderen. Het is de wens van Tempur en van Truste Slaapcomfort Amersfoort dat u ongestoord kunt slapen op een drukverlagend matras.

Een Tempur kussen voor comfort en verlichting

Een Tempur kussen combineert fluwelen zachtheid, ondersteuning en comfort. De comfort kussens ondersteunen u in uw favoriete slaaphouding. De ergonomische kussens hebben dezelfde open celstructuur als de Tempur matrassen. Zo zullen de ergonomische kussens zich naar uw lichaam vormen, uw hoofdcontouren en nek omsluiten, zodat alle slaap ongemakken weggenomen worden. Dit verlicht en ondersteunt uw nek- en schouderspieren. 

Stijlvolle en moderne Tempur bedden en boxspringsets

Gaat uw voorkeur uit naar een bed met een hoge instap, met een elektrische verstelbare boxspringsets of met een stijlvol hoofdbord? Bij Truste Slaapcomfort heeft u volop keus in opstellingen, materialen en kleurencombinaties uit de Tempur beddencollecties Prestige, Supreme, Relaxation en Classic. Kies bijvoorbeeld voor een bedbodem en matras in één, zodat de twee delen nooit ten opzichte van elkaar verschuiven. Samen met een ventilerend bedbodem creëert u de ideale slaapsituatie voor iedere slaapkamer! Beleef het Tempur gevoel bij Truste Slaapcomfort of droom alvast weg van de Tempur collectie op de Truste Slaapcomfort website.

Showroom in Amersfoort

Wilt u zelf ervaren hoe comfortabel Tempur boxsprings en matrassen zijn? Kom proefliggen op de bedden of matrassen in onze showroom. Maak vrijblijvend een (persoonlijke) afspraak. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze showroom.

Selectie van onze Tempur producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?