033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
HILD_EB sfeerbed banner_1920x500px
HILD_EB Lake banner_1920x500px
previous arrow
next arrow

Eastborn

Eastborn boxsprings en matrasssen, slim slapen, fris wakker.

Na een goede nachtrust kunt u zich beter concentreren de volgende dag. Een Eastborn boxspring staat voor Nederlandse kwaliteit en prima service. Altijd een slimme keuze! Een Eastborn boxspring geeft u meer energie voor alle activiteiten overdag. Bij Truste Slaapcomfort hebben wij een prachtige collectie Eastborn boxsprings en matrassen in ons assortiment. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op uw Eastborn boxspring.

Eastborn al 50 jaar boxsprings en matrassen

Eastborn maakt al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogstaande boxsprings en matrassen. Zij fabriceren hun producten nog altijd in eigen beheer in de fabriek in Vroomshoop en kennen daarom als geen ander wat de succesfactoren zijn van een goed bed. Een ander voordeel van dit merk is het materiaalgebruik. Eastborn gebruikt uitsluitend duurzame materialen doet geen concessies aan het afwerkingsniveau. De boxspring bestaat uit duurzame pocketvering en is thermisch gehard.  meer dan 50 jaar worden de comfortabele boxsprings en matrassen vanuit een moderne fabriek in geproduceerd. Dat begint bij de beste componenten, zoals duurzame pocketvering, hoogwaardige latex en ventilerend comfort/koudschuim.

Eastborn boxspring als beste getest

De aanschaf van een Eastborn boxspring heeft als voordeel dat prijs in verhouding met de kwaliteit zeer goed is. . U kunt kiezen uit verschillende boxsprings, die variëren van modern en sportief tot tijdloos en sfeervol. Door de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw vindt u eenvoudig het bed dat bij uw voorkeur én binnen uw budget past. Bekijk hieronder ons assortiment van Eastborn.

 

 

Selectie van onze Eastborn producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?