033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Carpe Diem Comfortable Savings
Carpe Diem Sando | Limited Edition
1
2
previous arrow
next arrow

Carpe Diem

Kom langs de grootste Carpe Diem Store van Nederland. Alle modellen aanwezig. 

Carpe Diem bedden

Carpe Diem vervaardigt boxsprings, boxspringcombinaties en verstelbare bedden van absolute topkwaliteit. Dit merk wordt gedreven door passie en gedegen kennis voor uw welverdiende nachtrust. Carpe Diem bedden en boxsprings zijn handgemaakte kwaliteitsbedden met een exclusief design. Voor maximaal comfort en een optimale ondersteuning.

Het gepatenteerde Carpe Diem slaapsysteem zorgt ervoor dat de bedden een uniek design hebben, comfort bieden en de hoogste kwaliteit voorop worden gezet. Carpe Diem bedden vormen het optimale alternatief voor mensen die hun slaapcomfort willen verbeteren.  De hoge kwaliteit wordt behaald door de jarenlange ervaring en onderzoek en de passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden. Uit meerdere tests blijkt dat Carpe Diem door het gebruik nieuwe technieken een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft.

Carpe Diem Store Amersfoort

Carpe Diem Store geopend. Dwaal gerust eens rond in dit paradijs van goed en gezond slapen. Carpe Diem bedden worden in Zweden in een speciale fabriek gemaakt en kregen de namen mee van droomeilandjes voor de Zweedse kust. En dat merkt u!

Ieder Carpe Diem bed en boxspring zorgt voor een unieke nachtrust. Het is een droombed voor mensen die de focus op het eigen welzijn leggen. Alles in combinatie met een stijlvol, voornaam en elegant ontwerp. Voel het verschil. Ervaar de luxe van echt slapen van Carpe Diem. Maak een afspraak of kom langs Truste Slaapcomfort, de grootste Carpe Diem Store van Nederland! 

Selectie van onze Carpe Diem producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?