033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Truste Gratis Topper
Tempur Upgrade Gratis
Pullman Express - Beste uit de Test
Pullman Express - MR
Slide
Wie goed slaapt,
geniet van het leven
Zwitserse top kwaliteit Dauny dekbedden en kussen
Carpe Diem Comfortable Savings
Pullman Gratis Bedverlichtingspakket
Avek BUDT2023
Leverbaar vanaf €2995
The original Boxspring Ninety
previous arrow
next arrow

Innovation Living

Innovation slaapbanken en accessoires

De voorwaarde voor een goed, esthetisch ontwerp is dat het ontwerp hand in hand gaat met functionaliteit en comfort. Innovation slaapbanken zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals de slaapkamer en de logeerkamer. Maar ook in appartementen en woonkamers voldoet Innovation Living aan al uw wensen en eisen.

Korte geschiedenis Innovation Slaapbanken

De Deense ontwerper Per Weiss is hoofd van de ontwerpafdeling. Hij werd geboren in 1959 in Denemarken en is de directeur van Innovation Design Office International. Als all-round creatief persoon begon hij zijn carrière als professioneel muzikant, terwijl hij al studeerde aan de School of Architecture in Aarhus.

Na het geven van een hogere prioriteit aan zijn ontwerpvisies werkte hij voor een aantal van de beroemde Deense architecten zoals Friis & Moltke en Schmidt, Hamer & Lassen. In 1988 studeerde hij af als industrieel ontwerper. Hij is een deel van het bedrijf sinds 1989 en is de drijvende kracht achter de voortdurende creatieve ontwikkeling van de collecties. Geïnspireerd door een Scandinavisch design traditie evenals mode en lifestyle trends, creëert hij duurzame design met een eigentijdse uitstraling.

Innovation, niet zomaar een slaapbank

Al bijna 20 jaar is Innovation de specialist in multifunctionele slaapbanken. Innovatieve ontwerpen in vorm en functie naar Deense designs en traditie.  Dit komt mede door het gebruik van eersteklas materialen zoals pocketveren, koudschuim, fibrefill en kwalitatieve bekleding. De Innovation slaapbanken zorgen voor een comfortabele nachtrust voor uzelf, maar ook voor uw gasten. Truste Slaapcomfort is officieel dealer van de gehele collectie van Innovation design slaapbanken. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Selectie van onze Innovation Living producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?