033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Gratis topper
Koop een Vispring bed en krijg
er een topper bij van ons!

20 mei - 9 juli 2022
Waarde tot € 3.270. De volledige algemene voorwaarden vindt u in de winkel
Pullman Voorjaarsnachten
Eastborn verlichtingstest
ZET JOU EASTBORN BOXSRPINGSET IN DE SPOTLIGHTS!
Tempur lente promotie
Truste Winter Actie
BEDTEXTIEL TER WAARDE VAN €150*
ONTVANG NU BIJ ELKE AANKOOP
* Vraag naar de voorwaarden
* Niet in combinatie met andere lopende acties
Gratis bed promotie

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt tot en met 26 juni 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer u twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

pullman
header-truste-pullman-best-getest-aangepast
Pullman Direct Support
SLAAP BINNEN 14 DAGEN OP
UW NIEUWE PULLMAN MATRAS
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM
Avek Ninety
Er is al een complete 2-persoons Boxspring Ninety vanaf €2.795,-
The original Boxspring Ninety
Tempur collectie uitverkoop
previous arrow
next arrow

Innovation Living

Innovation slaapbanken en accessoires

De voorwaarde voor een goed, esthetisch ontwerp is dat het ontwerp hand in hand gaat met functionaliteit en comfort. Innovation slaapbanken zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals de slaapkamer en de logeerkamer. Maar ook in appartementen en woonkamers voldoet Innovation Living aan al uw wensen en eisen.

Korte geschiedenis Innovation Slaapbanken

De Deense ontwerper Per Weiss is hoofd van de ontwerpafdeling. Hij werd geboren in 1959 in Denemarken en is de directeur van Innovation Design Office International. Als all-round creatief persoon begon hij zijn carrière als professioneel muzikant, terwijl hij al studeerde aan de School of Architecture in Aarhus.

Na het geven van een hogere prioriteit aan zijn ontwerpvisies werkte hij voor een aantal van de beroemde Deense architecten zoals Friis & Moltke en Schmidt, Hamer & Lassen. In 1988 studeerde hij af als industrieel ontwerper. Hij is een deel van het bedrijf sinds 1989 en is de drijvende kracht achter de voortdurende creatieve ontwikkeling van de collecties. Geïnspireerd door een Scandinavisch design traditie evenals mode en lifestyle trends, creëert hij duurzame design met een eigentijdse uitstraling.

Innovation, niet zomaar een slaapbank

Al bijna 20 jaar is Innovation de specialist in multifunctionele slaapbanken. Innovatieve ontwerpen in vorm en functie naar Deense designs en traditie.  Dit komt mede door het gebruik van eersteklas materialen zoals pocketveren, koudschuim, fibrefill en kwalitatieve bekleding. De Innovation slaapbanken zorgen voor een comfortabele nachtrust voor uzelf, maar ook voor uw gasten. Truste Slaapcomfort is officieel dealer van de gehele collectie van Innovation design slaapbanken. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Selectie van onze Innovation Living producten

Kunnen wij je helpen?