033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Slide-1
Slide11
Slide-7
Slide12
Slide-3
Slide13
Slide-9
Slide14
Slide-5
Slide15
Slide-2
Slide16
Slide-8
Slide17
Slide-4
Slide18
Slide-10
Slide19
Slide-6
previous arrow
next arrow

Swissflex

Swissflex – slaapsystemen voor een gezonde nachtrust

Bij Swissflex vindt u hoogwaardige slaapsystemen voor een gezonde nachtrust. Matrassen en lattenbodems vormen de basisproducten van ons Zwitserse kwaliteitsmerk. Daarnaast vindt u in ons assortiment toppers en kussens. We gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit en tijdens het productieproces wordt aandacht geschonken aan zelfs het kleinste detail. De producten worden bovendien regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarom zijn Swissflex-producten de perfecte keuze voor iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt.

Swissflex – Zwitserse kwaliteit

 

Geschiedenis
De heruitvinding van geborgenheid

60 jaar geleden begon de geschiedenis van de Swiss made bedsystemen – sindsdien hebben we geborgenheid bij Swissflex continu heruitgevonden.

Waarden

De basis voor de toekomst
Bij Swissflex staan zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en kennis hoog in het vaandel. Onze waarden vormen de basis die ons streven naar innovatie stimuleert.

Merkbelofte

Omdat u alleen het beste verdient
Uw slaapcomfort is onze ambitie. Daarom kunt u op onze merkbelofte vertrouwen: buitengewone geborgenheid. Geniet van uniek comfort van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit.

Handwerk

Van het begin tot het einde met passie gemaakt
Swissflex geeft wereldwijd de toon aan voor slaapoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van fascinerende engineering en perfecte techniek zijn kenmerkend voor de bedsystemen, lattenbodems en matrassen uit Zwitserland.

Materialen

Grenzeloze vrijheid
Onze veelzijdige stoffencollectie maakt een persoonlijke vormgeving mogelijk. Maar één ding hebben alle materialen gemeen: ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Onderscheidingen

Onderscheiden voor buitengewone kwaliteit
Producten van Swissflex overtuigen door uniek design en bijzondere innovaties. In de afgelopen jaren heeft Swissflex voor deze eigenschappen meerdere onderscheidingen ontvangen.

 

Matrassen

Als Zwitserse beddenfabrikant met een lange traditie ontwikkelen we al meer dan 60 jaar de beste matrassen voor een gezonde nachtrust en optimale ontspanning. Geniet van een gevoel van gewichtloosheid en doe nieuwe energie op voor de volgende dag. De matrassen van Swissflex bieden daarvoor precies de juiste ondersteuning. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze innovatieve technologieën, zoals het innovatieve GELTEX®-schuim.

 

   

 

Lattenbodems

Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding. Ga liggen in uw favoriete houding en ontspan. Onze hoogwaardige lattenbodems ondersteunen uw lichaam zonder dat u het merkt. Dankzij de innovatieve bridge®-technologie passen de lattenbodems zich bovendien buitengewoon flexibel aan elke lichaamsvorm aan. Dit zwevende liggevoel kan iedereen ervaren – test het zelf!

Selectie van onze Swissflex producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?