033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Search
Close this search box.
Truste Gratis Topper
Tempur Upgrade Gratis
Pullman Voorjaarscampagne 2024
Vispring Gratis Topper
Pullman Express - Beste uit de Test
Pullman Express - MR
Slide
Wie goed slaapt,
geniet van het leven
Zwitserse top kwaliteit Dauny dekbedden en kussen
Carpe Diem Comfortable Savings
Pullman Gratis Bedverlichtingspakket
Avek BUDT2023
Leverbaar vanaf €2995
The original Boxspring Ninety
previous arrow
next arrow

Ontdek onze Showroom

In onze showroom begeef je je al snel in een rustige en ontspannen sfeer, ondanks de grote ruime opstelling van alle kwaliteitsproducten ( bedden, boxsprings, matrassen en kasten) zal de winkel knus en gezellig overkomen.  Het personeel is aardig, gezellig maar toch professioneel. Ze zullen u te woord staan en adviseren in dat waar u naar zoek bent. Een uitleg en advies zullen aan ze tafel doornemen en uiteraard probeert u de materialen en voelt u waar u zich lekker en fijn bij voelt.

 

De nieuwste collectie staat voor u klaar in een showroom van meer dan 1400 m2. De grootste showroom van Midden Nederland met per merk minimaal vijf modellen of meer op de vloer. Daar showen wij niet alleen de laatste modellen, maar u kunt ze daadwerkelijk testen en ervaren. De kwaliteit staat bij Truste Slaapcomfort voorop.

Wij hebben alle bekende merken, zoals Vispring, Carpe Diem, Kuperus, Pullman, Avek, Tempur en Swissflex zie je maar zelden onder een dak. Daarom kunnen wij altijd een geschikte combinatie voor u samen stellen en direct laten ervaren.

 

Op de bovenste etage treft u naast bedden ook maatwerkkasten van onze Italiaanse leverancier Novamobili en Raumplus. Hiermee is niks te gek. Verlichting in de staanders van de kast, broekenrekken en op kleur gespoten van uw muren, het kan allemaal. In een ontspannen ruimte presenteren wij de kasten en maken wij een mooie tekening in 3d op de pc.

 

Dit doen wij uiteraard onder genot van een kopje kwaliteitskoffie!

Al meer dan 25 jaar tevreden klanten

De hoogste kwaliteit, vakkundig advies en tevreden klanten. Dat zijn de kernwaarden van Truste Slaapcomfort uit Amersfoort. Wij zien graag dat klanten tevreden onze showroom verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! En dit waarderen onze klanten, want zij geven ons gemiddeld bijna 5 van de 5 mogelijke sterren wanneer ze ons beoordelen! Lees meer over onze service en kwaliteit.

Truste Slaapcomfort is uw betrouwbare partner bij het kiezen van een geschikt bed, matras, beddengoed en slaapkamermeubilair. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen door middel van een eerlijk en deskundig advies. Daarom vindt u bij ons alle topmerken onder één dak. 


Wij garanderen dat we er alles aan doen om u een goede nachtrust te bezorgen!

Alle Top merken onder één dak

Als beddenspecialist weten wij hoe belangrijk het is dat u slaapt op een kwalitatief goed slaapsysteem. De topmerken vindt u bij Truste Slaapcomfort onder één dak, zoals: Carpe DiemVispringPullmanEastborn en meer. Stuk voor stuk topmerken met de hoogste kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. 
Kom vrijblijvend langs onze showroom en ervaar onze unieke collectie bedden en boxsprings.
U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze beddenwinkel en u laat u uitgebreid adviseren door een van onze professionele slaapexperts.

Vorige
Volgende

Bezoek onze showroom!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een bezoek aan onze meer dan
1400 m2 ruime showroom zal u doen verrassen!

Afspraak maken - Donker
Tijd

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?