033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Showroom Amersfoort

Truste, al 10 jaar uw specialist in hoogwaardig slaapcomfort. 

In de ruim opgezette showroom in Amersfoort vindt u alles ter bevordering van een goede nachtrust. Ons assortiment is zeer breed en omvat diverse slaapsystemen. Hierdoor kunnen wij u datgene bieden dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Naast slaapsystemen treft u bij ons tevens bedtextiel, slaapkameraccessoires, linnenkasten en maatwerkkasten die onze specialiteit zijn.

Of dat nu gaat om de keus voor een overtrekset of een elektrisch verstelbare bedbodem. Onze adviseurs kunnen u ruimschoots informeren en adviseren. Zij zijn erin gespecialiseerd om, samen met u, een passend product te vinden. Een product waarvan u jarenlang comfort en plezier beleeft. 

Ruim opgezette showroom in Amersfoort

Onze slaapspeciaalzaak kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! We doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoen aan uw eisen en wensen. Een bezoek aan de 1.000m2 ruime showroom in Amersfoort zal u doen verrassen. Bij Truste begint het slapen. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons complete aanbod!

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
:
Kunnen wij je helpen?