033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Hasena houten bedden

swiss bed concept

A clever modular system

Een slim modulair systeem van massief houten bedden in alle mogelijke vormen en samenstellingen.

Dankzij het Zwitserse bedconcept zijn er nauwelijks grenzen aan uw creativiteit. U kiest uw favoriete bedframe en combineert de poten en hoofdborden van uw keuze. Je hebt toegang tot verschillende materialen en kleuren in de collecties. Wij werken continu met enthousiasme aan nieuwe collecties die ons assortiment en uw mogelijke combinaties verder gaan uitbreiden.

 

5 jaar garantie
onze belofte

Van boom tot bed – met perfect vakmanschap en hoogwaardige materialen. Wij overtuigen al jaren met deze kwaliteitsstandaard.
U krijgt vanaf de aankoopdatum 5 jaar garantie op de materiaal- en oppervlakte-eigenschappen en de professionele verwerking van alle modellen.

 

FSC ® certification

We take responsibility

Illegaal of niet-duurzaam bosbeheer brengt de bossen op onze planeet in gevaar. De FSC ® zet zich in om deze uitbuiting terug te draaien en sociale en economische verantwoordelijkheid te bevorderen. Wanneer u FSC®-gecertificeerde producten koopt, ondersteunt u bosbeheer met respect voor mens en natuur. Het is ons streven dat al onze houtproducten afkomstig zijn uit bossen die aantoonbaar op verantwoorde wijze worden beheerd.

Selectie van onze Hasena houten bedden producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?