033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vispring showroom uitverkoop
Slider 1
Slider-2
Slider-3
Slider-4
Slider-5
previous arrow
next arrow

Vispring

Vispring, droombedden op maat gemaakt sinds 1901

Aan het begin van de twintigste eeuw besloot James Marshall, een ingenieur uit Engeland, zijn vrouw het meest kostbare geschenk te geven: een perfecte nachtrust. Marshall maakte voor het eerst gebruik van losse pocketveren van staal in de matrassen. Dit was in die tijd baanbrekend. De matrassen van James Marshall werden wereldberoemd en betekende het begin van ongeëvenaard comfort. In de jaren 30 ontstond de huidige merknaam Vi-spring, wat sindsdien synoniem staat van luxe.

Vispring uitvinder van de pocketveer

Een bed op maat van Vispring is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde nachtrust. Al ruim een eeuw lang verfijnen ze de subtiele kunst van het combineren van veergrootte, spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft. Vispring was in 1901 de uitvinder van de pocketveer, en is sindsdien toonaangevend technisch specialist. Ze produceren zelf al eigen veren uit het beste van adiumstaal. Daarnaast voorziet Vi-spring ieder matras en boxspring met een unieke selectie veren om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden. U kunt zelfs uw persoonlijke gewenste veerspanning kiezen! 

Hoogste kwaliteit van uw Vispring matras

Vispring maakt uitsluitend gebruik van hoogste kwaliteit vezels. Deze zijn natuurlijke, vakkundig geselecteerd en worden gecombineerd voor het ultieme gevoel van comfort en ondersteuning. Nadat deze met de hand gekaard zijn en over de veren heen zijn geplaatst, wordt ieder Vispring matras met de hand ingenaaid voor langdurige, jarenlange sterkte. Afgewerkt met een hoogwaardige stof en voorzien van het label, getuigt Vi-spring van een uitmuntende expertise die nog nooit is geëvenaard.

Truste is officieel Vispring dealer 

Met uitsluitend vakkundig vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen biedt Vispring de beste bedden ter wereld. Om die reden zijn wij erg trots dat wij officieel Vispring dealer zijn.  Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom en ervaar de ruime keuze aan slaapopties die Vispring u te bieden heeft. 

Selectie van onze Vispring producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?