033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Wij zijn weer open
WIJ ZIJN WEER
PROFITEER NU VAN UNIEKE
AANBIEDINGEN
VRAAG HIERNAAR IN DE WINKEL
Truste Winter Actie
BEDTEXTIEL TER WAARDE VAN €150*
ONTVANG NU BIJ ELKE AANKOOP
*Deze actie geldt voor elke aankoop vanaf €1500
Pullman Fitbit
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN MAAK KANS OP
EEN FITBIT CHARGE 5 ACTIVITY TRACKER T.W.V. €179
DE PERFECTE BALANS VAN LUXE, COMFORT
ÉN UW IDEALE SLAAPROUTINE
Avek topper actie
Gratis bed promotie

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 26 juni 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

TEMPUR 2E 50%

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 18 september 2021 tot en met 3 februari 2022 en is geldig op bijna het hele TEMPUR®-assortiment, m.u.v. het TEMPUR® Relax bed, reisartikelen en extra comfort in huis artikelen. De acties zijn niet in te wisselen tegen contant geld en/of te combineren met andere acties, zoals bijvoorbeeld de Gratis Bed Promotie.

pullman
header-truste-pullman-best-getest-aangepast
Pullman Direct Support
SLAAP BINNEN 14 DAGEN OP
UW NIEUWE PULLMAN MATRAS
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM
previous arrow
next arrow

Matras vervangen?

Zo weet je meteen of je matras moet worden vervangen

Heb jij last van slapeloze nachten? Dan kan het zomaar zijn dat het aan je matras ligt. Een slecht matras zorgt er namelijk voor dat je niet uitgerust wakker wordt. Aangezien slaap heel belangrijk is, is het tijd om te checken of jij al toe bent aan een nieuw matras.

 

 

De checklist

Kijk eens goed naar je matras en ga de punten van de onderstaande checklist langs. Heb jij last van één of meerdere punten? Dan wordt het misschien toch echt tijd om een nieuw matras uit te zoeken. 

1. Is jouw matras ouder dan tien jaar?

Dan weet je bijna zeker dat je matras z’n beste tijd heeft gehad. Een matras kun je namelijk het beste vervangen na zeven jaar en gaat maximaal tien jaar mee.

2. Heb jij een matras dat niet meer schoon te krijgen is?

Of misschien wel een gek geurtje heeft die je er niet meer uit krijgt? Dan moet je misschien ook overwegen om een nieuw matras te kopen.

3. Word jij vaak wakker met slapende lichaamsdelen?

Logisch zou je denken. Maar die gevoelloosheid in een arm of been, wat soms gepaard gaat met een gekke prikkel, kan betekenen dat de ondersteuning van het matras niet goed genoeg meer is. Er zit te weinig vering in je matras om je lichaam op de juiste manier te ondersteunen.

4. Heb jij slapeloze nachten door je partner?

En komt dit doordat je partner zich te vaak omdraait en jij daar wakker van wordt? Kies dan voor een nieuw matras. Een goed matras kan er namelijk voor zorgen dat je partner lekker kan woelen en jij daar niet elke keer wakker van wordt.

5. Is het matras ingedeukt?

Een matras met een kuil in het midden of gekke deuken heeft te veel meegemaakt en laat op plekken stof los. Hierdoor verliest het matras z’n vorm. Zie je dat je matras is ingedeukt, dan is het tijd voor een nieuw matras.

6. Veert je matras terug?

De laatste test doe je door je matras in te drukken. Duwt je matras niet terug? Dan wordt het tijd voor een nieuwe. Wanneer je matras namelijk niet meer terugveert, ondersteunt deze niet meer jouw lichaam en dit zorgt voor een slechte nachtrust.

 

Fotocredits Headerfoto: Burst – Pexels

Eigen Huis & Tuin
Chat openen
Kunnen wij je helpen?