033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Slide
2
1
3
4
5
7
previous arrow
next arrow

MLine

MLINE boxsprings en matrassen. Sleep well. Move better. 

Tijdelijk een extra 2e M line matras voor de halve prijs Bestel in onze webshop of kom langs onze showroom.

Zoals de slogan al vermeldt zorgt uw MLINE matras of boxspring er voor dat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust, zonder tussentijds wakker te worden. Zo bent u de volgende dag weer volledig uitgerust en kunt u volop energie aan een nieuwe dag beginnen. Het dagelijks leven wordt steeds intensiever. We werken hard, sporten regelmatig, door de week en in het weekend.

Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Een goede nachtrust draagt zeker bij aan een gezonde en een energieke manier van leven. Alle M LINE producten, zoals boxsprings en hoge kwaliteit matrassen kunnen hieraan individueel bijdragen.

Producten van MLINE in ons assortiment

Bij M-Line producten draait het dus om de optimale nachtrust. M LINE matrassen, M LINE kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt en de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd. Hierdoor ontspant en herstelt het lichaam goed en volledig .

Comfortabele MLINE matrassen

De M LINE matrassen staan bekend om de zachtheid van het matras. Dit komt door de traagschuim toplaag en de daarbij behorende drukverlagende eigenschappen zoals het materiaal dat zachter wordt zodra het MLINE matras met het lichaam in contact komt. Deze drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat u in uw slaap ontspannen blijft en geen druk voelt op de punten die vervelend met het matras in contact kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de schouders en heupen. Doordat het matras drukverlagend werkt zult u zien dat u dieper slaapt en minder snel tot niet meer tussentijds wakker wordt.

Selectie van onze MLine producten

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?