033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Gratis topper
Koop een Vispring bed en krijg
er een topper bij van ons!

20 mei - 9 juli 2022
Waarde tot € 3.270. De volledige algemene voorwaarden vindt u in de winkel
Pullman Voorjaarsnachten
Eastborn verlichtingstest
ZET JOU EASTBORN BOXSRPINGSET IN DE SPOTLIGHTS!
Tempur lente promotie
Truste Winter Actie
BEDTEXTIEL TER WAARDE VAN €150*
ONTVANG NU BIJ ELKE AANKOOP
* Vraag naar de voorwaarden
* Niet in combinatie met andere lopende acties
Gratis bed promotie

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt tot en met 26 juni 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer u twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

pullman
header-truste-pullman-best-getest-aangepast
Pullman Direct Support
SLAAP BINNEN 14 DAGEN OP
UW NIEUWE PULLMAN MATRAS
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM
Avek Ninety
Er is al een complete 2-persoons Boxspring Ninety vanaf €2.795,-
The original Boxspring Ninety
Tempur collectie uitverkoop
previous arrow
next arrow

OPBLIJFWRAAK!

‘Stel je even het volgende voor: je ligt op zondagavond languit op de bank en je bent eigenlijk nog niet klaar voor de start van een nieuwe (werk)week. Je kiest ervoor om nog wat langer op te blijven, omdat je die tijd voor jezelf écht nodig hebt. Het wordt steeds later en de volgende dag word je uitgeput wakker. Maak kennis met opblijfwraak!’

Dit was de inleiding van een artikel in de LINDA (Ja beste mensen, ik ben eerlijk: ook dat magazine lees ik aandachtig). In het artikel wordt verder ingegaan op sommige standaard ‘avond-rituelen’ van mensen. Denk aan het eindeloos scrollen op social media, of nog een aflevering kijken van die ene goede serie… Heel herkenbaar allemaal denk ik. Terwijl we het toch ook echt heerlijk vinden om soms lekker op tijd dat warme bed in te duiken.

Ik vind het bijzonder dat we eigenlijk maar al te goed weten welke nadelige gevolgen het heeft als we te lang opblijven. De verleiding is ’s avonds te groot en s ‘ochtends krijg je de spreekwoordelijke boomerang om je oren gevlogen. We noemen dit ‘opblijfwraak’ of ‘revenge bedtime procrastination‘.

Drukke ondernemers

“Het gaat vooral om mensen die een druk leven hebben, met veel stress en verplichtingen”, aldus slaappsycholoog Helmy Pluis. Ik zie ze dagelijks ook in de winkel: drukke ondernemers, mensen met een drukke baan, jonge kids, et cetera…. Ze hebben elke dag verplichtingen en zijn ’s avonds toe aan afleiding en de nodige ontspanning. Heel logisch, natuurlijk.

Ik citeer een volgende uitspraak van de heer Pluis: Je kunt last krijgen van slaperigheid overdag, gewichtstoename en depressie. Ook je denkvermogen en geheugen kunnen achteruit gaan.’

Minder uren slaap, meer fit en energiek

Hoe fijn zou het zijn als je toch een beetje van beide werelden kan genieten? Én je bedtijd later aan houden, en dus lekker genieten van die serie – of eindeloos uren scrollen….  -, én ’s ochtends fit en uitgerust wakker worden? Het kan écht en de reden kan je denk ik wel invullen: een uitstekend en heerlijk bed. Het is uit onderzoek gebleken dat je dankzij een goed bed met minder uren slaap je je toch fitter en energieker voelt. Ik hoor het ook vaak terug van (tevreden) klanten. En daar doe ik het elke dag opnieuw voor.

Natuurlijk helpen we je graag hiermee vanuit ons expertisecentrum in Amersfoort.

Mvg,

Fred van der Veer

Truste Slaapcomfort BV

Kunnen wij je helpen?