033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Search
Close this search box.
Truste Hoge korting op Showroommodellen
Tempur Summer Sale 2024
Pullman Express - Beste uit de Test
Pullman Express - MR
Slide
Wie goed slaapt,
geniet van het leven
Zwitserse top kwaliteit Dauny dekbedden en kussen
Carpe Diem Comfortable Savings
Pullman Gratis Bedverlichtingspakket
Avek BUDT2023
Leverbaar vanaf €2995
The original Boxspring Ninety
previous arrow
next arrow

Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

U heeft bij Truste Slaapcomfort het recht om uw product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. Hiervoor geldt dat product ongebruikt is en compleet in de oorspronkelijke verpakking of seal moet zitten. U kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u het product zelf retour stuurt, is eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Truste Slaapcomfort voor verantwoording en rekening van de klant.

Indien u een product wilt retourneren dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling per e-mail bij ons melden. Het e-mailadres is [email protected].

In de email dient u de volgende zaken te vermelden; uw volledige naam, telefoonnummer en ordernummer. In geval van retournering dient het artikel binnen 14 dagen na aanmelding en goed verpakt (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) aan Truste Slaapcomfort te worden geretourneerd.

De kosten voor het retourneren van de bestelling dienen vooraf te worden voldaan door de koper. Deze worden gecommuniceerd nadat u de retourmelding heeft verstuurd per e-mail. Indien de bestelling door de bezorgdienst van Truste Slaapcomfort wordt opgehaald, worden deze kosten in mindering gebracht op het te restitueren door de koper betaalde aankoopbedrag.

Ja, dat kan. U kunt ook een afspraak maken om het artikel zelf af te leveren bij ons magazijn. Hiervoor kunt u een email sturen naar [email protected]. In de email dient u de volgende zaken te vermelden; uw volledige naam, telefoonnummer en ordernummer. In geval van retournering dient het artikel binnen 14 dagen na aanmelding en goed verpakt (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) aan Truste Slaapcomfort te worden geretourneerd.

Mits de bestelling retour is ontvangen, of de consument kan aantonen dat hij/zij de aankoop terug heeft gestuurd en deze voldoet aan de genoemde voorwaarden zal Truste Slaapcomfort binnen uiterlijk 14 dagen nadat de retournering is aangemeld via email, het aan de koper verschuldigde aankoopbedrag, inclusief eventueel door de klant betaalde verzendkosten, restitueren. Restitutie geschiedt op de door de koper opgegeven bank- of girorekening.

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd:

 

  • Artikelen in speciale door de klant aangegeven (niet standaard) maten, kleuren en stoffen.
  • Speciaal voor u op maat gemaakte of vermaakte producten.
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn veroorzaakt door de klant.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer verkocht kunnen worden.

Let op:
Houdt u er rekening mee dat matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel niet retour genomen kunnen worden tenzij het product in een gesloten en ongeopende verpakking/seal zit.

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?