033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Truste Hoge korting op Showroommodellen
Vispring Gratis Size Upgrade
Pullman Express - Beste uit de Test
Pullman Express - MR
Slide
Wie goed slaapt,
geniet van het leven
Zwitserse top kwaliteit Dauny dekbedden en kussen
Carpe Diem Comfortable Savings
Pullman Gratis Bedverlichtingspakket
Avek BUDT2023
Leverbaar vanaf €2995
The original Boxspring Ninety
previous arrow
next arrow

‘Afvallen als goed voornemen voor 2022? Koop dan ook een nieuw bed!’

Het jaar 2022 is inmiddels twee weken onderweg. Wat mij ieder jaar weer opvalt is dat rond 1 januari de goede voornemens ons om de oren vliegen. Afvallen, meer bewegen, gezonder eten, en ga zo maar door… De eerste dag van het nieuwe jaar is toch een symbolisch meetpunt voor veel mensen om het anders te doen.\

Afvallen en gezonder leven prijkt ieder jaar weer op alle lijstjes bovenaan. Weet je wanneer je dit pas écht bereikt? Juist, met een goede nachtrust. Want wie fit en energiek op staat, die verzet bergen tijdens de dag zelf. Dus ook meer uithoudingsvermogen om los te gaan in de sportschool.

Een 2e voordeel: wist je dat je met een goed bed – één die je voorziet in een juiste slaapondersteuning van je lichaam – minder uren slaap nodig hebt om je fitter en energieker te voelen? Dan hou je dus ook meer tijd over om meer te bewegen. Of te werken…

Geen medisch wonder nodig..

‘We are convinced that a good night sleep is different for everyone.’ Dit is een uitspraak van één van onze dealers. Als slaapexpert onderstrepen wij deze uitspraak ten zeerste. Daarvoor gebruiken al deze medische wonders vaak hele hoogtechnologische onderzoek systemen. Althans, dat beweren ze. Dat vinden wij dan wel weer teveel gedoe. Bij Truste in Amersfoort kijken wij naar het individu: Wat is je gewicht? Je lengte? En welk slaapgedrag vertoon je? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en op basis van die ervaringen adviseren we je dan gewoon een goed bed.

Tot slot: ik hoop écht dat je goede voornemens uit komen. Maar realiseer je je ook dat als je – pak ‘em beet – 20 kilo kwijt raakt, dat je dan ook een nieuw bed nodig hebt? Immers, dat hoogwaardige systeem adviseerde je op je oude gewicht? Gelukkig hebben we Carpe Diem bedden in Amersfoort, die zijn zo goed ontwikkeld dat ze zichzelf aanpassen naar jouw gewicht.

Kortom: in 2022 helpen we je bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort graag met het bereiken van je goede voornemens. Niet met al teveel gedoe en onderzoek, maar gewoon met goed advies: iets wat we al jaren doen.

Fred van der Veer

Eigenaar Truste Slaapcomfort

Ik wil een afspraak maken

Afspraak maken
Tijd

Wij zullen u niet ongevraagd benaderen. U ontvangt een eenmalige afspraakbevestiging per e-mail.

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?