033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Wij zijn weer open
WIJ ZIJN WEER
PROFITEER NU VAN UNIEKE
AANBIEDINGEN
VRAAG HIERNAAR IN DE WINKEL
Truste Winter Actie
BEDTEXTIEL TER WAARDE VAN €150*
ONTVANG NU BIJ ELKE AANKOOP
*Deze actie geldt voor elke aankoop vanaf €1500
Pullman Fitbit
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN MAAK KANS OP
EEN FITBIT CHARGE 5 ACTIVITY TRACKER T.W.V. €179
DE PERFECTE BALANS VAN LUXE, COMFORT
ÉN UW IDEALE SLAAPROUTINE
Avek topper actie
Gratis bed promotie

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 26 juni 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

TEMPUR 2E 50%

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 14 april 2021 tot en met 2 januari 2022 en is geldig op het TEMPUR® Relax Bed wanneer de consument twee bedbodems en twee eenpersoonsmatrassen/ één tweepersoonsmatras aanschaft. De actie is niet te combineren met andere lopende acties.

* Vraag naar de voorwaarden. Actie loopt van 18 september 2021 tot en met 3 februari 2022 en is geldig op bijna het hele TEMPUR®-assortiment, m.u.v. het TEMPUR® Relax bed, reisartikelen en extra comfort in huis artikelen. De acties zijn niet in te wisselen tegen contant geld en/of te combineren met andere acties, zoals bijvoorbeeld de Gratis Bed Promotie.

pullman
header-truste-pullman-best-getest-aangepast
Pullman Direct Support
SLAAP BINNEN 14 DAGEN OP
UW NIEUWE PULLMAN MATRAS
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM
previous arrow
next arrow

‘Afvallen als goed voornemen voor 2022? Koop dan ook een nieuw bed!’

Het jaar 2022 is inmiddels twee weken onderweg. Wat mij ieder jaar weer opvalt is dat rond 1 januari de goede voornemens ons om de oren vliegen. Afvallen, meer bewegen, gezonder eten, en ga zo maar door… De eerste dag van het nieuwe jaar is toch een symbolisch meetpunt voor veel mensen om het anders te doen.\

Afvallen en gezonder leven prijkt ieder jaar weer op alle lijstjes bovenaan. Weet je wanneer je dit pas écht bereikt? Juist, met een goede nachtrust. Want wie fit en energiek op staat, die verzet bergen tijdens de dag zelf. Dus ook meer uithoudingsvermogen om los te gaan in de sportschool.

Een 2e voordeel: wist je dat je met een goed bed – één die je voorziet in een juiste slaapondersteuning van je lichaam – minder uren slaap nodig hebt om je fitter en energieker te voelen? Dan hou je dus ook meer tijd over om meer te bewegen. Of te werken…

Geen medisch wonder nodig..

‘We are convinced that a good night sleep is different for everyone.’ Dit is een uitspraak van één van onze dealers. Als slaapexpert onderstrepen wij deze uitspraak ten zeerste. Daarvoor gebruiken al deze medische wonders vaak hele hoogtechnologische onderzoek systemen. Althans, dat beweren ze. Dat vinden wij dan wel weer teveel gedoe. Bij Truste in Amersfoort kijken wij naar het individu: Wat is je gewicht? Je lengte? En welk slaapgedrag vertoon je? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en op basis van die ervaringen adviseren we je dan gewoon een goed bed.

Tot slot: ik hoop écht dat je goede voornemens uit komen. Maar realiseer je je ook dat als je – pak ‘em beet – 20 kilo kwijt raakt, dat je dan ook een nieuw bed nodig hebt? Immers, dat hoogwaardige systeem adviseerde je op je oude gewicht? Gelukkig hebben we Carpe Diem bedden in Amersfoort, die zijn zo goed ontwikkeld dat ze zichzelf aanpassen naar jouw gewicht.

Kortom: in 2022 helpen we je bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort graag met het bereiken van je goede voornemens. Niet met al teveel gedoe en onderzoek, maar gewoon met goed advies: iets wat we al jaren doen.

Fred van der Veer

Eigenaar Truste Slaapcomfort

Chat openen
Kunnen wij je helpen?